fredag 6 februari 2015

Lite sent men ... Sommarboken 2014 påbörjad!

I flera år har vi jag gjort en Sommarbok i Symwriter med foton från sommarlovet. Wilmer älskar att läsa Sommarböckerna om och om igen och har haft med boken till skolan efter lovet för att visa. Har vi rest någontans ritar vi upp resvägen på karta med namn på länder och orter och har med på en A4-sida i boken  Besöker vi djurparker kan man smyga in lite fakta om de olika djuren ...
Varje utflykt brukar generera ett oändligt antal bilder. Wilmer väljer ut några och bestämmer vad som ska vara med i boken.

Förra året flyttade vi till en annan stad och det var ett sånt himla sjå, att sommarboken inte hanns med. Fast på jullovet kom Wilmer på att den saknades och tyckte att det var hög tid att göra en. Eftersom han var motiverad gick han med på att skriva själv. Bilderna nedan är från Hamburgs Miniatyrlandskap Ett museum där man byggt upp skalenliga miniatyrer från olika delar av världen. Broar öppnas och stängs, flygplan lyfter och landar och det blinkar och låter lite överallt. Vi skulle åka biltåg mellan Hamburg och Lörrach och det passade bra att fördriva tiden en stund på muséet  medan vi väntade på att få åka ombord.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar